Welkom bij ibis Music 2019

10 Maart 2019

World - ibis team

Crowd gig
« Bij ibis zijn we gek op livemuziek en delen we die passie met onze hotels. »

Reizigers zullen zich overal thuis voelen

De ibis hotels staan erom bekend dat reizigers zich er overal thuis voelen. Muziek draagt daar ook aan bij, omdat het mensen uit de hele wereld verbindt in een levendige sfeer. In 2019 worden we het epicentrum van muziek en vormen we een thuishaven voor muzikanten, fans en unieke optredens. Met trots lanceren we dan ook in maart ibis Music, waarmee we deze passie het hele jaar door uit kunnen dragen. We houden meer dan 40 prachtige evenementen in 17 landen, met zowel sterren als aanstormend talent, allemaal met elkaar verbonden via onze ibis Music-hub, waar je iedere artiest kunt horen, exclusieve liveconcerten in hotels kunt bijwonen en je eigen afspeellijsten kunt streamen.

Voor deze unieke optredens zijn we een samenwerking aangegaan met het wereldwijd gerespecteerde platenlabel Sony Music, dat een aantal van de grootste acts in zes landen rechtstreeks naar onze hotels brengt. Dit zijn artiesten die regelmatig live optreden voor duizenden mensen en nu, voor jou, unieke shows weggeven. Vanuit de UK hebben we de inspirerende nieuwe singer-songwriter Tom Grennan, net klaar met een uitverkochte tournee door het land en een album in de Top 5. In Frankrijk is Boulevard des Airs in het hele land een zeer populaire band geworden en we zijn heel blij dat ze een aantal kleinschalige optredens doen in onze hotels. In Brazilië hebben we het genoegen de sertanejo-superster Lucas Lucco te mogen verwelkomen, die concerten geeft die je niet mag missen. 

Ook zijn we een samenwerking aangegaan met ’s werelds populairste streamingplatform Spotify, die je kennis laat maken met de meest spraakmakende nieuwe acts. Van pop tot funk, van rock tot soul, dit zijn de talenten die nu doorbreken en morgen supersterren zijn en ze geven allemaal unieke optredens voor ibis Music in 17 landen.

 

Een ongelofelijk muziekjaar

Voor aanstormend talent is dit, naast hun optredens op deze bijzondere hotelpodia, een unieke kans om zich te laten zien op een internationaal festival, want 9 uitverkoren acts mogen live spelen op het Europe Stage van ibis tijdens het sfeervolle Hongaarse Sziget-festival, waar het publiek als hoogtepunt het beste aanstormend talent van ibis Music kiest. De winnaar ontvangt een fantastische prijs, die ze zal helpen met het begin van hun carrière. 


We kunnen niet wachten om van start te gaan met dit geweldige muziekjaar in de ibis hotels over de hele wereld en online via onze ibis Music-hub. We zullen binnenkort de data van onze optredens bekendmaken, dus houd onze sociale mediakanalen in de gaten om te weten hoe je erbij kunt zijn en blijf luisteren, hier op de ibis Music-hub om niets te missen - www.ibis-music.com