Ontdek de winnaar van ibis MUSIC 2019

MARIA YFEU • UIT SPANJE

Yfeu bracht haar debuut single 'Grudges' pas in maart uit op Spotify en inmiddels is dit al 80.000 keer afgespeeld op Spotify, waardoor het een artiest is om in de gaten te houden. Haar optreden op Sziget was echt fascinerend vanwege haar betoverende optreden en prachtige stem.

Stemming gesloten. Let op: in verband met technische kwesties zijn de stemregels gewijzigd - raadpleeg de Stemregels voor meer informatie.
Competitie regels
Onze 9 ibis MUSIC Finalisten

SO FLOW • UIT POLEN

So Flow mixed Jazz, Soul en Hip-Hop om er een groovy popgeluid van te maken. Ze hebben veel optredens in Polen gedaan om vervolgens op het Europe Stage van ibis hun muziek te delen met d e rest van de wereld.

NAË • UIT FRANKRIJK

Naë bracht professionaliteit naar haar optreden in Sziget en imponeerde de menigte met haar zelfverzekerde aanwezigheid op het podium. Haar soulvolle popvibe en Franse coole houding maken haar tot een talent dat niet snel wordt vergeten.

NXDIA • UIT HET VERENIGD KONINKRIJK

Het geluid van Nxdia is een slimme mix van op hiphop geïnspireerde beats en baszware synths, overgoten met gedurfde soulvolle vocalen. Met slechts 19 jaar, een sprankelende persoonlijkheid en pakkende teksten lijkt toekomstig succes verzekerd.

GLASS CRISTINA • UIT MEXICO

Deze band in Cancun heeft een relaxed, soulvol elektronisch geluid, beïnvloed door Jungle, Bon Iver en Alt J. Hun ibis MUSIC-optreden in hun thuisstad was net zo dynamisch als hun optreden op Sziget. Op het podium presenteerden ze een levendig geluid dat over het hele festivalterrein te horen was.

QAAYEL • UIT MAROKKO

Qaayel heeft een modern geluid met een mix van R’n’B, Soul en Pop. Gezien als een van de meest opwindende nieuwe talenten van Marokko, heeft hij pas sinds 2018 muziek op Spotify uitgebracht, maar daarmee al een stevige basis belegd. Zijn energieke liveshow zag het Sziget-publiek tot leven komen.

MOGLII • UIT DUITSLAND

Elektronische kunstenaar Moglii combineert synth-gebaseerde productie met een warme stijl voor het schrijven van popnummers. Zijn energieke liveshow bracht geprogrammeerde beats samen met live keyboards en zang, waardoor het Sziget-publiek genoot van de show.

GILSONS • UIT BRAZILIË

In de afgelopen maanden heeft Gilsons overal in Rio de Janeiro opgetreden en een sterke lokale aanhang opgebouwd. Het trio bracht hun opzwepende samba-geluid samen met een eigentijdse moderne groove helemaal tot het Sziget-festival.

MARIA YFEU • UIT SPANJE

Yfeu bracht haar debuut single 'Grudges' pas in maart uit op Spotify en inmiddels is dit al 80.000 keer afgespeeld op Spotify, waardoor het een artiest is om in de gaten te houden. Haar optreden op Sziget was echt fascinerend vanwege haar betoverende optreden en prachtige stem.

MVNSI • UIT BELGIË

Deze enthousiaste Belgisch-Congolese rapper is uitgegroeid tot een van de opvallende nieuwe stemmen in de Belgische urban muziek. Zijn toegankelijke vorm van Hip-Hop gemengd met Afrobeats betekende dat zijn uitvoering op het ibis Europe Stage sensationeel was.